Over ONVE

ONVE Ondernemend Nederland Voor Elkaar

Hoe werkt ONVE voor jou als ondernemer?

ONVE biedt jou als ondernemer als eerste in Nederland een platform waarop je tijdelijk overschot aan personeel kunt uitlenen aan andere bedrijven uit jouw eigen branche.
Andersom kun je ook tijdelijk personeel inhuren van andere bedrijven uit jouw branche.
Ben je ZZP-er? Ook als ZZP-er kan je gebruik maken van ONVE door jezelf uit te lenen of andere ZZP'ers in te lenen.
Als lid van ONVE wordt je volledige vrijheid geboden op het platform. Je kan zelf personeel inlenen en uitlenen, zelf bepalen aan wie jij je personeel toevertrouwt en zelf het uurtarief bepalen.
ONVE is ontwikkeld als sociaal platform. Door gebruik te maken van ONVE zal je netwerk groeiengroeit en leer je nieuwe ondernemers en hun bedrijven kennen.

Ons doel

ONVE is een organisatie welke ondernemers uit de bouw, horeca en in de toekomst overige branches bij elkaar wil brengen om de krachten te bundelen en samen te laten participeren aan de deeleconomie.
ONVE is opgericht door een groep ondernemers die het ondernemen makkelijker wil maken. Dagelijks zien en ervaren wij de druk van ondernemers, zowel grote als kleine bedrijven, welke te maken hebben met hoge (loon)lasten en wisselend werkaanbod.
Met de oprichting van ONVE willen wij ondernemers lasten verlichtend, kostenbesparend, sociaal en vooral met veel plezier laten ondernemen.
Wanneer ondernemers samenwerken en elkaar helpen, heeft iedereen hier profijt van. Ondernemend Nederland Voor Elkaar!

ONVE is transparant

Nadat je een account aangemaakt hebt op ONVE kan je in de open database zien welke bedrijven personeel aanbieden en over welke vaardigheden deze beschikken. Dit helpt je om snel het juiste tijdelijke personeel voor jouw bedrijf te vinden.
Heb je het juiste personeel gevonden en zijn deze beschikbaar in de door jouw gewenste periode? Dan dien je een verzoek tot inlenen via het ONVE platform in.
Het verzoek wordt direct doorgestuurd naar het betreffende bedrijf. Deze zal op jouw verzoek reageren en contact opnemen waarna je tot elkaar kan komen.
Wanneer je met spoed op zoek bent naar personeel of snel het tijdelijk overschot uit jouw bedrijf wil plaatsen, adviseren we je om de ONVE app op je mobiele telefoon te installeren.
Je wordt met de ONVE app live op de hoogte gehouden door middel van pushberichten en notificaties mocht er specifiek nieuws voor je zijn.

ONVE is sociaal en interactief

Wanneer je een account hebt aangemaakt op ONVE, is je tijdlijn nog leeg. Zodra je gebruik gaat maken van de mogelijkheden van ONVE, zoals het uitlenen en inlenen van personeel, het volgen van andere bedrijven en aanmaken van arbeidspools etc. zal je zien dat belangrijke en interessante mededelingen worden weergegeven op je tijdlijn.
Bedrijven die met jou een connectie hebben op ONVE, krijgen ook mededelingen van jou op hun eigen tijdlijn te zien, bijvoorbeeld wanneer jij personeel aanbiedt.
Op deze manier blijf je altijd op de hoogte van nieuws en kan je snel schakelen.
Ook het op een ongedwongen manier communiceren met andere bedrijven is een belangrijk onderdeel van ONVE. Ons doel is jouw winst te verhogen, je netwerk te laten groeien, je onderneming te stroomlijnen en prettig en sociaal te ondernemen.

Voor wie is ONVE bedoeld?

ONVE is bedoeld voor elke ondernemer van ZZP-er tot groot bedrijf welke ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel.
Ben je ZZP-er en wil je graag jezelf aanbieden of een extra kracht inlenen op ONVE dan kan dat.
Ben je een MKB- of groot bedrijf en zoek je één of meerdere tijdelijke krachten voor langere of kortere periode, of een specifiek project dan vind je ze op ONVE. Elke combinatie is mogelijk bij ONVE.

Word lid

Wanneer je jouw onderneming inschrijft op ONVE kan je onbeperkt gebruik maken van alle functionaliteiten!
ONVE is geheel kosteloos!

ONVE wenst je veel succes en goed ondernemerschap toe!