Over ONVE

ONVE Ondernemend Nederland Voor Elkaar

Hoe werkt ONVE?

ONVE maakt zich waar door het eerste platform te zijn dat meewerkt aan het creëren van een deeleconomie voor ondernemers en hun personeel.
Het platform is tweeledig. Enerzijds kan je als ondernemer personeel uitlenen, wanneer je een tijdelijk overschot aan personeel hebt. Anderzijds kan je als ondernemer personeel inlenen wanneer je een tijdelijk tekort hebt aan personeel.
Door middel van uitgebreide zoekfuncties kom je altijd tot de gewenste match, voor zowel het inlenen als het uitlenen.

Op ONVE kan je als ondernemer ook arbeidspools aanmaken. Zodoende kan je je netwerk vergroten, een project pool opzetten of een groep ondernemers bij jou in de buurt uitnodigen, om binnen de arbeidspool personeel uit te wisselen.
Voor meer informatie over een arbeidspool klik hier

Als lid van ONVE word je volledige vrijheid geboden op het platform. Je kan zelf personeel inlenen en uitlenen, zelf bepalen aan wie je je personeel toevertrouwt en zelf het uurtarief bepalen. ONVE is ontwikkeld als sociaal platform voor ondernemers. Door gebruik te maken van ONVE zal je netwerk groeien en leer je nieuwe ondernemers en hun bedrijven kennen.

Ons doel

ONVE is een organisatie welke ondernemers uit de bouw, horeca en in de toekomst overige branches bij elkaar wil brengen om de krachten te bundelen en samen te laten participeren aan de deeleconomie.
ONVE is opgericht door een groep ondernemers welke het ondernemen gemakkelijker wil maken. Dagelijks zien en ervaren wij de druk van ondernemers van groot- tot klein bedrijf, welke te maken hebben met hoge (loon) lasten en wisselend werk aanbod.
Met de oprichting van ONVE willen wij ondernemers lasten verlichtend, kostenbesparend, sociaal en vooral met veel plezier laten ondernemen.
Wanneer ondernemers samenwerken en elkaar helpen, heeft iedereen hier profijt van. Ondernemend Nederland Voor Elkaar!

ONVE is transparant

Nadat je een account aangemaakt hebt op ONVE kan je in de open database zien welke bedrijven personeel aanbieden en over welke vaardigheden dit personeel beschikt. Dit helpt je om snel het juiste tijdelijke personeel voor jouw bedrijf te vinden.
Heb je het juiste personeel gevonden en zijn deze personen beschikbaar in de door jou gewenste periode? Dan dien je een verzoek in tot het inlenen.
Het verzoek wordt direct verstuurd naar het betreffende bedrijf. Deze zal op jouw verzoek reageren en contact opnemen waarna je tot elkaar kan komen.
Wanneer je met spoed op zoek bent naar personeel of snel het tijdelijk overschot uit jouw bedrijf wil plaatsen, adviseren we je om de ONVE app op je mobiele telefoon te installeren. Je wordt met de ONVE app live op de hoogte gehouden door middel van pushberichten en notificaties, mocht er specifiek nieuws voor je zijn.

ONVE is sociaal en interactief

Wanneer je een account hebt aangemaakt op ONVE, is je tijdlijn nog leeg. Zodra je gebruik gaat maken van de mogelijkheden van ONVE, zoals het uitlenen en inlenen van personeel, het volgen van andere bedrijven of bijvoorbeeld het aanmaken van een arbeidspool , zal je zien dat belangrijke en interessante mededelingen worden weergegeven op je tijdlijn.
Bedrijven die met jou een connectie hebben op ONVE, krijgen ook mededelingen van jou op hun eigen tijdlijn te zien, bijvoorbeeld wanneer jij personeel aanbiedt.
Op deze manier blijf je altijd op de hoogte van nieuws en kan je snel schakelen.
Ook het op een ongedwongen manier communiceren met andere bedrijven is een belangrijk onderdeel van ONVE. Ons doel is jouw winst te verhogen, je netwerk te laten groeien, je onderneming te stroomlijnen en prettig en sociaal te ondernemen.

Voor wie is ONVE bedoeld?

ONVE is bedoeld voor elke ondernemer die staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, van ZZP’er tot groot bedrijf. Ben je ZZP’er en wil je graag jezelf uitlenen of een extra kracht inlenen? Op ONVE kan dat!
Ben je een MKB of groot bedrijf en zoek je personeel, of wil je juist personeel aanbieden voor een bepaalde periode, of voor een specifiek project? Dan kan ook dat op ONVE!

Wordt lid

Wanneer je jouw onderneming inschrijft op ONVE krijg je 8 maanden lang een volledig gratis lidmaatschap. Hiermee kan je onbeperkt gebruik maken van alle functionaliteiten!
Wil je na 8 maanden graag gebruik blijven maken van ONVE? Kies dan uit één van de vier abonnementsvormen die bij jouw onderneming past. Ongeacht het gekozen abonnement, beschik je altijd over alle functionaliteiten, inclusief gratis gebruik van de ONVE app.
Je abonnement is maandelijks opzegbaar zonder verborgen kosten of vervelende contracten. Je zit dus nergens aan vast!

ONVE wenst je veel succes en goed ondernemerschap toe!